Om Oss

Vrålet är en charmig mötesplats i hjärtat av Uppsala, som erbjuder en harmonisk atmosfär och en varierad meny av läckra drycker och rätter.

Vi är en av de mest välrenommerade destinationerna för kaffälskare i Uppsala. Hos oss kan du uppleva en oslagbar kombination av kvalitet och gästfrihet som gör varje besök minnesvärt och njutbart.

På Café Vrålet är vår passion att erbjuda en unik kaffehusupplevelse till våra gäster. Vi strävar efter att skapa en välkomnande miljö där människor kan träffas, arbeta eller helt enkelt njuta av en god kopp kaffe. Vår målsättning är att varje besökare ska känna sig som en del av vår gemenskap och lämna med ett leende på läpparna.

Hos Café Vrålet är vi övertygade om att god kaffeupplevelse handlar om mer än bara drycken i koppen. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda en atmosfär där människor kan känna sig hemma och samtidigt njuta av vårt urval av kvalitetskaffe och läckra bakverk. Vår filosofi är enkel – att skapa en plats där varje gäst känner sig välkommen och omhändertagen.

Vi brygger Uppsalas bästa kaffe.

Vi är ett omtyckt café i Uppsala, känt för vår omsorgsfullt tillagade kaffe och för att skapa minnesvärda stunder för våra gäster.

Vi är en av de mest omtyckta caféerna i Uppsala, känt för vår omsorgsfullt tillagade kaffe och vårt engagemang för att skapa minnesvärda stunder för våra gäster.

På Café Vrålet strävar vi efter att erbjuda en unik kaffehusupplevelse där varje gäst känner sig som hemma. Vi är dedikerade till att servera högkvalitativt kaffe och läckra bakverk samtidigt som vi skapar en atmosfär av gemenskap och välbefinnande.

Follow us on