Om Oss​


Vi serverar noga utvalt kaffe, bryggt med kärlek och omsorg, ackompanjerat av en härlig meny av bakverk och lättare lunchalternativ. Vår ambition är att skapa en plats där människor kan koppla av, umgås och låta kreativiteten flöda. Oavsett om du är här för att starta dagen med en kopp kaffe, ta en arbetspaus eller njuta av god mat med vänner, är Café Vrålet den perfekta platsen.

Vi är stolta över att vara en del av Uppsala och strävar efter att använda lokala råvaror för att skapa smakrika rätter som får dig att vilja komma tillbaka. Vår vänliga personal ser fram emot att välkomna dig till Café Vrålet, där varje besök är en smakfull upplevelse och där gemenskapen är lika viktig som de läckra rätterna vi serverar. Kom och upplev Café Vrålet – där goda stunder möter fantastisk smak!

Vår Restaurang.​

Några Ord Om Oss
Sedan 2003

Vår passion för gastronomi och kulinarisk kreativitet har varit en hjärtefråga sedan 1984. Upplev vårt dedikerade arbete med att skapa utsökta rätter som är lika nyskapande som de är njutbara. Välkommen till Vrålet, där varje måltid är en smakfull resa genom vår långa tradition av matglädje.

Gratis WiFi

Fråga om lösenord!

Vår Matpolicy

Mästerkockarna
Möt Smakexperterna

Utforska vår värld av smak. Möt våra smakexperter och upplev kulinariska mästerverk på Vrålet.

Utforska spännande möjligheter och väx tillsammans med oss på Vrålet. Upptäck din plats i vårt team och skapa kulinariska minnen tillsammans med oss.

Arthur Lee​

Köksmästare

James Lee​

VD

Suzanne Grey​

Köksmästare

Max Broody​

Köksmästare